Τιμητική βράβευση στον Γιώργο Ζ. Παπαδάκη για τις διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση στο ερευνητικό του έργο

Ο Πυρηνικός Ιατρός και διευθυντής της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του ΙΤΕ κ. Γεώργιος Ζ. Παπαδάκης βραβεύτηκε από τονΠεριφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πορεία του και τις διακρίσεις που έχει αποσπάσει το επιστημονικό του έργο διεθνώς. 

Η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση με τον τίτλο “Χρονική Αντικατάσταση” που πραγματοποιήθηκε στους Κουνάβους του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ήταν μεγάλη και η ατμόσφαιρα της βραδιάς συγκινητική.  

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στον Ερευνητή του ΙΤΕ, Πυρηνικό Ιατρό κ. Γιώργο Παπαδάκη, για την διακεκριμμένη διεθνή πορεία του στο πεδίο των προηγμένων τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης. Ο κ. Παπαδάκης ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό των Κουνάβων έλαβε τιμητική πλακέτα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Ακολούθως, τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης για την πολυετή στήριξη του στις δράσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κουνάβων, καθώς και ο αιδεσιμότατος πατέρας Ζαχαρίας Αδαμάκης για την πολυετή προσφορά του στο δημοτικό σχολείο Κουνάβων.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα καλλιτεχνικά δρώμενα τα οποία είχαν ετοιμάσει οι μαθητές του δημοτικού σχολείου, ένα δείγμα βιωματικής εκπαίδευσης που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και την αγαστή συνεργασία που έχουν με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

IMG-fc244c8040f5743a25076ad6f8a44bd5-V (1) (1).png
Capture (1) (1).PNG
20230609_135223 (1).jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί